Vota per la millor crítica À Punt – Falles 2024

Quina falla que s’ha presentat als premis À Punt creus que fa una millor crítica À Punt?

Premis À Punt a les Falles 2024
Premis À Punt a les Falles 2024

À Punt ha convocat la quarta edició dels Premis À Punt amb motiu de les Falles 2024. Donem l’oportunitat als seguidors de la televisió, ràdio i web públic perquè voten per la seua escena preferida. Comparteix en xarxes i ajuda a les falles candidates a guanyar el primer, segon i tercer premi d’À Punt.

A continuació, primer trobareu la descripció de cadascuna de les falles candidates i després l’enquesta per a votar-les.

Aquest procés de votació estarà obert del 16 de març a les 10:00 hores al 18 de març a les 10:00 hores.

Les candidates són aquestes:

  • FALLA PELAI - MATEMÀTIC MARZAL (València)

Figura del jugador de pilota valenciana el Genovés amb fons del trinquet de Pelai, davant de les escales del trinquet, amb dos coixinets amb el logo d’À Punt, i on apareix un rètol, À Punt, en primera línia amb la pilota valenciana.

  • FALLA POETA ALTET - BENICARLÓ (València)

À Punt sempre està informant els valencians de tots els esdeveniments rellevants de la Comunitat. 

I per descomptat, retransmet en directe un esdeveniment d'interés mundial... Estem parlant de la Marató de València! Anem per la 43a edició i el X Aniversari de València Ciutat del Running... Un any molt especial per a tots els corredors i sobretot per als guanyadors. A veure si enguany aconseguim el rècord del món!

  • FALLA SANT ANTONI DE LA MAR (Cullera)

En aquesta escena l'element principal és una aranya viuda negra que tix una àmplia xarxa. Representa els mitjans de comunicació, que a poc a poc van teixint i després introduint les primícies. De la mateixa manera, ella representa la nostra televisió valenciana, la qual, amb contingut de qualitat, ha atrapat l'espectador en la seua xarxa, alhora que mostra una àmplia i molt completa varietat de programes per a triar, i és el mitjà de referència enfront d'altres televisions. Alguns d'aquests programes els podem veure penjats en la xarxa de l'aranya.

  • FALLA MANUEL MELIÀ I FUSTER - CARLES CORTINA. LA NOVA DE BENICALAP (València)

I parar?

Berta Báidez visita La Nova per a fer un directe dels bons. 

Com és tan inquieta no ha parat de moure's i de ficar-se amb tot el personal desbordant simpatia i bon rotllo. Però arriba el moment de la connexió i, clar, tant d’anar cap ací, cap allà no s'ha adonat que ha soltat el cable del micròfon i no se la sent ni que cride. El pobre càmera no sap on ficar-se ni com indicar-li que estan en l'aire i sense veu.

Hauran d'engrapar-li les sabates a terra? 

Deixeu-la! Que és de les millors en À Punt!

  • FALLA GAYANO LLUCH (València)

Puigdemont participant en el concurs del programa Atrapa’m si pots...

  • FALLA DUC DE GAETA - LA POBLA DE FARNALS (València)

Un quiosc musical esdevé l'escenari on transcorre el programa d'À Punt, Som de casa. Hi tindran lloc diferents concerts en directe al llarg dels dies de Falles. El presentador, Ximo Rovira, a les escales del quiosc, presenta els diferents concerts o desconcerts que a València es produeixen. Tota la falla parla de qüestions musicals.

  • FALLA JOSEP MARIA BAYARRI - LOS ISIDROS (València)

Aquesta xiqueta de major vol ser presentadora d'un dels programes d'À Punt. Per això està practicant amb una carxofa com si fora un micròfon.

  • FALLA SANTA BÀRBARA (Benifaió)

Aquest ninot fa referència als milers de turistes que venen a la nostra comunitat de visita i als nostres reporters i reporteres, Berta Báidez i Àlex Blanquer, entre d’altres d'À Punt, fan entrevistes en Fas festa.

  • FALLA COSTA I BORRÀS, AGUSTINA D’ARAGÓ (València)

El lema de la nostra falla és: "Que comence el xou"

És una falla dedicada a la música de València i als seus cantants, on els ninots que toquen els instruments representen les orquestres, discomòbils i tot el que està hi relacionat.

La cabaretista homenatja totes les cantants valencianes, les que se n'han anat i les que estan lluitant per quedar-se ací.

Tot això té lloc en l'escenari que es representa al casal i on es convida tothom a gaudir de la festa fallera.

La falla té diverses escenes, en quatre hi ha ninots que representen grans artistes valencians molt reconeguts, com són Rosita Amores, Rafael Conde, el Titi, el gran Nino Bravo i el DJ José Coll.

I un lloc especial ocupa el ninot de Joan Monleón, un actor, cantant i presentador molt conegut en la televisió valenciana.

  • FALLA PERE CABANES - JOAN XXIII (València)

La nostra escena és una crítica a la desinformació dels mitjans de comunicació i la creació de notícies falses, optant pels informatius d’À Punt com a referent de la informació de la Comunitat Valenciana.

Ja pots votar ací 👇 

Has de seleccionar la falla i baixar fins al botó de "Vota" per a fer efectiu el vot.

També et pot interessar

stats