Una explosió accidental de masclets sobresalta la falla de Pare Santonja de Mislata

Durant la mascletà manual una espurna ha encés un dels munts pirotècnics de manera descontrolada, i ha provocat la fugida dels tiradors

El moment de l'incident durant la mascletà manual de Mislata / Els Coeters de Santonja - Mislata

La comissió Pare Santonja-Cardenal Benlloch de Mislata s'ha emportat un esglai hui en la seua tradicional mascletà manual. Cap a les 14:30 ha començat l'espectacle en què participen una vintena de persones de l'associació Els Coeters de Santonja.

Es col·loquen en parelles i, mentre la meitat encén els masclets, l'altra meitat els reben i els llancen.

Ha sigut mentre botaven foc a una de les peces pirotècniques que una espurna ha entrat en contacte amb un munt de masclets, cosa que ha provocat una explosió que s'ha propagat a la resta. Immediatament els assistents s'han adonat de l'incident i han fugit en direcció contrària per a protegir-se del possible perill. No ha resultat ferida cap persona i, per a assegurar-se, els coeters han revisat després que no quedara cap masclet per explotar.

Després de comprovar el vídeo on ha quedat registrat l'accident, l'Associació Els Coeters ha publicat un comunicat on asseguren que no ha quedat "clar com s'ha produït" i que, gràcies "a les mesures de seguretat adoptades i l'experiència dels tiradors", no hi ha cap ferit i la mascletà ha acabat "sense més sobresalts".

També et pot interessar

stats