Una caiguda accidental danya part de la falla de l'Ajuntament de València

Els desperfectes, que s'han produït durant el trasllat, són de poca consideració i no afecten l'estructura.

En portada, detall dels desperfectes en una de les peces del falla municipal de València
03 de març 2020 - 17:39

Una part de la falla municipal de l'Ajuntament de València ha patit danys en caure des del camió que la transportava des del taller. Els desperfectes són de poca consideració, no afecten l'estructura i s'estima que quedaran ocults a ulls del públic després dels treballs habituals d'acondicionament previs a la plantà.  La incidència s'ha produït aquest dimarts al migdia a l'avinguda de Peset Aleixandre, en un encreuament amb les vies del tramvia.

"Ha sigut més aparatós que ho sembla, un xicotet accident, un arrap", ha explicat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera de València, Carlos Galiana, després de visitar la peça a l'arribada a la plaça de l'Ajuntament. Segons ha informat, el desperfecte es localitza en la unió amb una altra peça de la falla per la qual cosa quan es munte quedarà esmenat. "No és res que amb un poc de massilla, paper d'escatar i pintura no es puga solucionar", ha dit Galiana.

"Açò també passarà" és el títol de la falla municipal de les falles de València 2020, la qual  té com a element central la imatge d'una dona "empoderada sòlida i en posició de meditació", segons la descripció de la JCF. El monument és obra dels artistes fallers Manolo Martín i José Ramón Espuig i del dissenyador Escif.

També et pot interessar

stats