Un assistent en el mòbil amb tota la informació de les Falles

Es diu Fallasbot i és el llançament de l’empresa Sanuker, que vol implantar a València el principal centre d’operacions que té a Europa.

Imatge del web on es pot descarregar Fallasbot
Imatge del web on es pot descarregar Fallasbot

Tindre la màxima informació possible sobre les Falles i a través del mòbil. Es tracta de Fallasbot, un assistent personal creat en WhatsApp disponible en huit idiomes i que ofereix informació sobre esdeveniments i activitats de les festes falleres. Es pot emprar les 24 hores del dia els set dies de la setmana i és totalment gratuït.

A través de la pàgina fallasbot.com es pot descarregar l’eina, que s’obri directament en el telèfon, com una conversa de WhatsApp més. Després d’acceptar la política de dades de la companyia, el bot planteja a l’usuari la pregunta de què vol saber, i una sèrie d’opcions, com ara quines activitats hi ha ara o demà, què hi ha aquesta nit, plans per a fer a València, o què hi ha a prop de d’ell. També ofereix l’opció Ajuda per si l’usuari té qualsevol dubte.

L’eina s’ha creat a través de la plataforma de creació de xatbots Sanuker, que està especialitzada en la implantació d’esta tecnologia i que ha triat València com el principal centre d’operacions de les seues activitats en el continent. Un xatbot o bot conversacional és un programa que simula mantindre una conversa amb una persona, ja que dona respostes automàtiques a les entrades que fa l’usuari.

També et pot interessar

stats