Ofrena amb carrers buits i protocol anti-Covid-19

Perquè falleres i fallers puguen fer les seues ofrenes a la Mare de Déu, cal seguir un estricte protocol de seguretat

Protocol seguretat falles

Aquest divendres a les 17:00 h ha començat l'Ofrena més atípica de la història. Enguany la mascareta s’incorpora als vestits, pentinats i rams de flors. Algunes i alguns fins i tot la porten d’espolí, a conjunt amb el vestit. 

Però perquè aquesta ofrena puga tirar endavant amb èxit és molt important seguir al peu de la lletra el protocol de seguretat marcat per les autoritats sanitàries.

Les comissions que van fins al punt d’eixida amb autobús han de perdre la temperatura a tots els fallers i falleres i aplicar gel hidroalcòholic abans de pujar-hi. A més, tot el món anirà i tornarà de l’Ofrena utilitzant el mateix seient. 

I, per a tot el món, en arribar al punt d’eixida, estricta separació d’un metre i mig entre fileres i entre les persones de cada filera. Tot, supervisat pels agents de la Policia Local.

Malgrat les incomoditats, el món faller està content de poder retre per fi homenatge a la Mare de Déu. Afronten l'acte amb tranquil·litat i amb el convenciment que demostraran la seua responsabilitat i tot eixirà bé. 

També et pot interessar

stats