El cap de la meditadora es guardarà la setmana que ve

La figura central de la falla municipal de València s'ha convertit en un símbol de calma contra la Covid-19

La figura central de la falla municipal de València s'ha convertit en un símbol de calma contra la Covid-19
La figura central de la falla municipal de València s'ha convertit en un símbol de calma contra la Covid-19 / Europa Press

L'Ajuntament de València preveu, al llarg de la pròxima setmana, traslladar el cap del seu monument faller d'enguany al lloc on es guardarà a l'espera que es puga cremar quan se celebren les Falles al juliol, després de ser ajornades per la crisi del coronavirus.

L'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha afirmat que durant els últims dies es van cremar els monuments que "no es podien desmuntar" i ha afirmat que "al llarg de la setmana que ve es farà el trasllat corresponent" de la part que, de moment, s'ha salvat del foc.

La figura central de la falla municipal, una meditadora obra dels artistes Escif i Manolo Martín, s'ha convertit, sobretot després de posar-li una mascareta, en un símbol de calma contra la Covid-19. Per això, són moltes les veus que demanen que la figura es quede a la plaça de l'Ajuntament fins que es creme al juliol.

No obstant això, l'alcalde ha manifestat que davant la crisi sanitària pel coronavirus i l'estat d'alarma, per a l'Ajuntament hi ha "elements més importants" que cal atendre "aquests dies", com són els temes de "serveis socials".

També et pot interessar

stats