L'enllumenat de les falles de Russafa, enlaire

La comissió de Cuba-Literat Azorín renuncia a l'espectacle de llum "a la força" per les "restrictives" mesures de seguretat del consistori.

L\'enllumenat de les falles de Russafa, enlaire
L'enllumenat de les falles de Russafa, enlaire

A València el tradicional enllumenat de les falles de Russafa està a hores d'ara enlaire. La comissió de Cuba-Literat Azorín ha renunciat a l'espectacle de llum "a la força" per les mesures de seguretat que ha establit el consistori, que han qualificat de "restrictives".

La notícia l'ha donada aquest dimecres l'alcalde de València, Joan Ribó, durant la reunió de la junta de seguretat. El primer edil ha assegurat que "hi havia prevista una activitat a Russafa, a Cuba-Literat Azorín, que al final no es farà i així les mesures de seguretat que estaven previstes no es prendran perquè no són necessàries". 

Des de la comissió de la falla han assegurat que han pres aquesta decisió "a la força" i que, de moment, no garanteixen ni tan sols que hi haja enllumenat. Per aquest motiu, aquest divendres han convocat una reunió per a decidir-ho.

"No renunciem, ens fan renunciar amb el ban fet", ha afirmat José Giménez, president de la falla. "L'espectacle, lamentablement, no el podem fer enguany, no perquè no volem, sinó perquè no podem", ha afegit. 

D'altra banda, des de l'Ajuntament esperen una afluència massiva de visitants perquè enguany Sant Josep es celebra dimarts. La ciutat mantindrà el nivell 4 d'alerta antiterrorista i les forces de seguretat de l'Estat intensificaran la vigilància per a previndre robatoris i agressions sexuals.

També et pot interessar

stats