'Desapareix' el furgó de seguretat de la falla Mossén Sorell-Corona, amb 52 milions d'euros dins

La falla del barri del Carme demana que les persones que puguen aportar alguna pista, la compartisquen en les xarxes socials amb el coixinet #SeBuscaFallaCorona

La falla "desapareguda" 'Jo per a ser feliç vull un camió"
La falla 'desapareguda' "Jo per a ser feliç vull un camió" / Falla Mossén Sorell-Corona

La comissió de la falla Mossén Sorell-Corona s'ha despertat aquest matí sense rastre del furgó blindat que formava part de la falla que han de cremar aquesta nit: una rèplica exacta d'un furgó, amb la pintada "Jo per a ser feliç vull un camió", produït en fusta i que contenia dins 52 milions d'euros en bitllets de 100.

La falla sospita que ha desaparegut durant les primeres hores del toc de queda i no comprén com algú s'ha pogut emportar "una falla que pesa 750 quilos". Tan sols han quedat en terra les marques de les rodes d'aquest camió, dissenyat per l'estudi Yinsen i produït pel taller de Manolo Martín. Per a poder trobar el monument a hora de la Cremà, la comissió demana a qualsevol persona que puga tindre alguna informació que utilitze el coixinet #SeBuscaFallaCorona en les xarxes socials perquè puga fer-li-la arribar.

Pere Fuset, regidor d’Administració Electrònica i Agenda Digital de l’Ajuntament de València, s'ha fet ressò de l'incident, així com l'humorista Eugeni Alemany.

Poques hores abans de la nit de la Cremà falta saber si el furgó apareixerà a temps per a ser devorat per les flames. Es trobaran dins els 52 milions d'euros intactes? El que està clar és que l'experiència de les Falles cada any es renova incloent nous elements com performances i xarxes socials. Tot per a viure-les d'una manera innovadora, divertida i col·laborativa.

També et pot interessar

stats