El València Basket no pot superar l'Armani Milà, a pesar d'un imperial Dubljevic

El conjunt taronja no pot batre el penúltim de l'Eurolliga i es complica la classificació per al top 8

El València Basket no pot amb l'Armani de Milà
El València Basket no pot batre l'Armani de Milà

El València Basket es complica la vida en l'Eurolliga després de sumar una nova derrota en la competició. Aquesta vegada ha sigut a casa del penúltim, l'Armani Milà, en un partit seriós, però en què l'equip italià ha estat molt més encertat de cara a la cistella i que ha acabat en 90-79.

Un xoc en què l'equip taronja ha anat sempre a remolc i on ha pesat molt el gran primer quart dels milanesos, que també se n'han anat al descans amb huit punts d'avantatge.

Tot això, a pesar del gran partit d'un imperial Bojan Dubljevic, que celebrava haver sigut el primer jugador del València Basket que arriba a 7.000 punts en totes les competicions. No obstant això, els 26 punts i 7 rebots no han sigut suficients davant dels 24 de Billy Baron i els 17 de Brandon Davies.

Ara, amb la derrota del València Basket, l'equip taronja baixa a la dotzena posició, amb set victòries i nou derrotes i, encara que no té molt lluny els rivals directes, haurà de millorar en la segona part de la temporada si vol entrar en el top 8.