#MaratóÀPunt | Oratge de la marató de València

Sol, núvols alts, vent de ponent i temperatures entre 10 °C i 21 °C.

VÍDEO | #MaratóÀPunt | Oratge de la marató de València

L'oratge de la marató de València de diumenge 2 de desembre de 2018 serà estable i assolellat, no s'espera pluja, però tindrà alguns detalls.

Tindrem pas de núvols mitjans i alts des de ponent cap a llevant. El vent bufarà de ponent, de l'oest, de fluix a moderat.

No serà un vent fort, però en algunes zones del recorregut pot arribar a ser molest, principalment on bufarà en contra dels corredors, com ara els quilòmetres del 5 al 7, del 10 al 13, i també a la zona oberta a la vora del riu, entre els quilòmetres 23 i 27, i sobretot a la zona del Bioparc entre els quilòmetres 32 i 34.

La bona notícia és que també hi haurà zones que ajudarà als corredors, sobretot a partir del quilòmetre 37 fins a l'aribada.

La temperatura a l'inici de la prova estarà al voltant dels 10 °C, i pujarà ràpidament al llarg del matí, fins arribar al migdia a valors al voltant dels 20 °C, que potser siga massa alta.

La humitat començarà de matí entre el 70% i el 80%, i baixarà al llarg de la prova a valors al voltant del 50% al migdia.

Dia per a disfrutar o corrent o animant.

Molts ànims! 

Bona carrera!

Si teniu fotos de la carrera amb el cel de la ciutat de València, no dubteu a enviar-les a oratge@apuntmedia.es

També et pot interessar

stats