Álvaro Penadés, un esportista extrem

Álvaro Penadés és un esportista valencià que domina fins a huit disciplines diferents i que ha vist en els esports d'acció una manera diferent de viure i interactuar amb la natura

Álvaro Penadés practicant un esport extrem / À Punt Esports

Té 29 anys i va nàixer a València, però on se sent complet és a la natura. Álvaro Penadés practica huit modalitats d'esports de risc: descens de muntanya extrem amb bicicleta i amb motocicleta, esquí alpí i esquí de muntanya, paracaigudisme, salts d'altura sobre l'aigua, escalada lliure, windsurf i apnea. Aquest esportista col·labora amb diferents grans empreses que l'han ajudat en la seua activitat i també en l'elaboració d'un ampli reportatge on apareix en diferents escenaris naturals arreu del món. 

"La vida és curta i a mi m'agrada sentir que cada dia compta".

Evitar lesions

El principal objectiu d'aquests esports és no lesionar-se. Saber, en un moment determinat, com caure. Cal molta preparació física. Desenvolupar tots aquests esports li permet a Álvaro Penadés descobrir noves cultures. Viatjar és una de les seues passions. I afig: "La vida és curta i a mi m'agrada sentir que cada dia compta". 

També et pot interessar

stats