Resum de la jornada en el grup 3 de la Segona B

La jornada en Segona B se salda amb només una victòria dels equips valencians. Pacheta debuta en l´Elx amb un triomf. El nou tècnic de l´Alcoià s´estrena amb derrota a Lleida.

L'Elx ha marcat dos gols contra La Llagostera

Cara i creu en l´estrena de dos entrenadors en els equips valencians del Grup 3 de la Segona Divisió B. Mentre que en l´Elx Pacheta ha debutat amb victòria, Mario Barrera ha iniciat la seua etapa en el Deportivo Alcoià amb derrota per 1-0 en el camp del Lleida.

L´equip d´Alcoi ha jugat mitja hora amb un jugador menys per l´expulsió de Fuentes i al final ha acabat amb nou per doble amonestació a Ruso. Són tres partits sense guanyar i sense marcar, i es troba a tres punts de la promoció de descens.

Per la seua part, l´Elx s´imposà per 2-0 a la Llagostera. Amb esta victòria el conjunt il·licità redueix a dos punts la distància respecte al segon classificat, el Vila-real B. El filial groguet suma quatre jornades sense perdre i es manté amb 49 punts, cinc d´avantatge sobre el cinqué classificat.

L´Ontinyent augmenta les diferències amb la promoció d´ascens després de la derrota per 2-0 contra l´Olot, en un partit en què el del Clariano va patir l´expulsió de Carrasco i encaixà dos gols els últims quinze minuts de partit.

Amb derrota va tancar el seu partit l´Hèrcules. Primer enfrontament que perd el conjunt alacantí amb Visnjic a la banqueta després de sumar 4 punts des que debutà com a tècnic herculà.

El que no coneix la derrota en les últimes 14 jornades és el València Mestalla. L´empat a casa contra el Cornellà el manté en la huitena posició, amb la mateixa puntuació que l´Atlètic Saguntí, que empatava a 0 contra el Sabadell i ja està a 6 punts de la lligueta d´ascens. 

També et pot interessar

stats