Quins reptes li queden al Llevant?

Amb la salvació pràcticament assegurada i amb Europa massa lluny, al Llevant encara li queda una llarga llista d'objectius per a motivar-se en la recta final de la temporada

Quins reptes li queden al Llevant?
Inma Cerro
28 d'abril 2021 - 14:59

Amb 38 punts i en l’equador de la classificació, el somni de jugar a Europa s’ha dissolt per al Llevant. A més, des que van caure eliminats en les semifinals de la Copa del Rei, l’equip sembla que ha abaixat la intensitat i els resultats no acompanyen. Després de tres derrotes consecutives, el dilluns 26, Paco López va fer una xarrada amb els seus futbolistes durant més de dos hores.

Ara l’equip ha canviat el xip per a donar-li emoció a aquesta recta final de la temporada, en què encara tenen una llarga llista de motivacions: 

  • Assegurar la permanència. Tenen 38 punts, si guanyen divendres a Vigo podrien certificar-la.
  • Trencar la mala ratxa de resultats: des que els van eliminar de la Copa, només han guanyat dos partits de huit i han marcat tres gols.
  • Ara que han fet autocrítica poden lluitar per recuperar la il·lusió d'una afició ara decebuda.
  • Pel que fa a la classificació, el repte és doble: quedar entre els 10 primers i acabar per davant del València.
  • També hi ha, per descomptat, un grapat de motivacions individuals: Postigo i Duarte estan pendents de la renovació, Cárdenas a l'espera de la millora del contracte, De Frutos sap que el Reial Madrid podria repescar-lo, i Roger Martí i Morales estan a tres gols de superar la seua millor temporada.

La llista és llarga, però amb els cincs partits que queden hi ha temps de sobra.

També et pot interessar

stats