Primeres declaracions d’Anil Murthy sobre la manifestació

Murthy: "No em va sorprendre... hi ha molts valencianistes que volen demostrar la seua frustració per aquesta temporada".

Murthy parla sobre la manifestació
12 de maig 2021 - 11:10

Anil Murthy ha trencat el seu silenci i ha parlat per primera vegada en els micròfons d’À Punt Mèdia sobre les protestes que dissabte es van viure als carrers de València, on milers d’aficionats van posar de manifest el seu descontentament per la crisi institucional i esportiva que viu el club de Mestalla. De fet, el màxim responsable de Meriton a València no s’ha mostrat sorprés per esta reacció de l’afició, que també demanà l’eixida de Lim de l’entitat valencianista.

Des del consell d’administració del València assumixen el descontentament dels aficionats. “Tot l’any hi ha moltes crítiques, però jo el que trac en positiu d’això és que la gent està preparada per a eixir i demostrar la seua preocupació. D’això s’ha de traure alguna cosa positiva”, ha assegurat el president.

Murthy entén que la manifestació haja sigut multitudinària perquè a València “hi ha molts valencianistes i molta gent que vol demostrar els seus sentiments i la seua frustració amb la temporada”.

Preguntat per l’ATE del nou Mestalla, el president no ha volgut entrar en detalls, ja que, segons ell, “hui hi ha un partit important”. El València juga esta vesprada al Sánchez Pizjuan el partit corresponent a la jornada 36 de Lliga contra el Sevilla.

També et pot interessar

stats