Zapata i Sorribes avancen a Estoril i Bogotà

Roberto Bautista ha quedat eliminat del torneig portugués pel francés Halys

Zapata ha cedit un set contra Hurkacz i Sorribes continua sense cedir-ne
Zapata ha cedit un set contra Hurkacz i Sorribes continua sense cedir-ne / Twitter

Bernabé Zapata Miralles i Sara Sorribes Tormo avancen als quarts de final dels tornejos d'Estoril (Portugal) i de Bogotà (Colòmbia), respectivament.

Zapata, que va superar en primera ronda el local Rocha, s'ha desfet del segon màxim favorit a guanyar el torneig, el polonés Hubert Hurkacz. I ho ha fet amb remuntada inclosa: després de perdre el primer set en el tie-break, el valencià s'ha sentit molt còmode per a guanyar en la terra batuda (6-7, 6-4 i 6-2).

Bernabé, que ja està entre els millors cinquanta tenistes del món, s'enfrontarà al serbi Miomir Kecmanovic (40 de l'ATP) per un lloc en semifinals).

No ha tingut la mateixa sort Roberto Bautista Agut, que ha perdut contra el francés Quentin Halys en la segona ronda del torneig d'Estoril (6-7 i 5-7). El tenista de Benlloc pensa ara en el Masters 1000 de Montecarlo, abans dels tornejos de Barcelona i Madrid.

També ha sigut un bon Dijous Sant per a Sorribes, que està a l'altra part de l'Atlàntic. La vallera torna a la competició després de la lesió a l'escafoide que va patir al setembre i ho ha fet a un nivell molt bo.

Va superar la també espanyola Aliona Bolsova en primera ronda i hui ha fet el mateix contra la colombiana Emiliana Arango (4-6 i 3-6). La pròxima rival serà la russa Kamilla Rakhimova.

També et pot interessar

stats