Zapata s'acomiada de Roland Garros; Bautista vola a la segona ronda

La també valenciana Sara Sorribes debutarà demà contra la francesa Burel

Bautista (esquerra) i Zapata (dreta), durant els partits d'aquest dilluns
Bautista (esquerra) i Zapata (dreta), durant els partits d'aquest dilluns / Agència Efe

Una de freda i una de calenta per als tenistes valencians en Roland Garros. Bernabé Zapata Miralles ha caigut en primera ronda de Roland Garros després de deixar-se remuntar dos sets a favor contra l'argentí Diego Schwartzman mentre que Roberto Bautista ha superat amb molta contundència la primera ronda contra el xinés Tibing Wu.

Zapata ha sigut molt sòlid en la primera part del partit i ha mogut el rival de costat a costat, aconseguint punts ràpids. No obstant això, a partir del tercer set, alguna cosa ha canviat en el cap de Schwartzman que s'ha activat fins a deixar sense efecte el joc de Zapata (1-6, 6-7, 6-2, 6-0 i 6-4).

Bautista, per la seua part, ha superat per onzena vegada la primera ronda el Grand Slam de terra batuda: 7-6 (4), 6-1 i 6-1 en dues hores i 10 minuts. No li ha tremolat la raqueta al tenista de Benlloc, que està completant una temporada molt irregular, amb només tres victòries en els seus últims deu partits.

Pedro Martínez va caure eliminat ahir contra el neerlandés Tallon Griekspoor (4-6, 6-2, 6-0, 5-7 i 3-6) mentre que, en el quadre femení, l'única representant de la Comunitat Valenciana és la vallera Sara Sorribes, que s'enfronta a la local Clara Burel.

També et pot interessar

stats