Zapata s'enfrontarà a Bautista en la segona ronda del Godó

Pedro Martínez Portero i Pablo Andújar han dit adeu al torneig de Barcelona en primera ronda

Bernabé Zapata, després de colpejar una pilota
Bernabé Zapata, després de colpejar una pilota / Instagram: @bernabezapata1

Bernabé Zapata Miralles ha superat la primera ronda del Trofeu Comte de Godó en guanyar l'hongarés Attila Balázs per un doble 6-2 i serà el primer rival del també valencià Roberto Bautista Agut en el torneig barceloní.

Zapata, número 41 del rànquing mundial, ha fet bones actuacions sobre les pistes del Reial Club de Tenis de Barcelona, amb un balanç de huit victòries i dues derrotes. Pablo Carreño ha sigut el seu botxí en les dues participacions, l'any 2021 en huitens de final i l'any passat en setzens de final.

El de Benlloc, per la seua part, afronta la seua huitena participació en el Godó, on les seues millors participacions van ser el 2015 i 2018, quan va arribar a quarts de final. La temporada passada, Bautista va ser superat per l'italià Sinner després de superar Pablo Andújar.

El tenista de Conca i resident a València, l'any de la seua retirada com a professional, ha debutat aquesta vesprada en l'Obert de Barcelona amb una derrota contra l'argentí Etcheverry per 6-2, 7-5. Andújar va arribar el 2015 a la final del torneig, en la qual va perdre contra el japonés Nishikori.

L'altre valencià en el quadre, l'alzireny Pedro Martínez Portero, tampoc ha pogut superar la primera ronda, en perdre per 7-5, 2-6, 7-5 contra l'eslovac Jozef Kovalik. En les altres dues ocasions que ha disputat el quadre final va perdre contra el serbi Lajovic (2018) i el bielorús Ivashka (2022).

També et pot interessar

stats