Zapata completa la llista d'Espanya per a la Copa Davis

El tenista valencià formarà equip amb Alcaraz, Bautista, Davidovich i Granollers en la fase de grups de les finals que tindran lloc a València

Zapata, durant un partit del US Open
Zapata, durant un partit del US Open / CJ Gunther (Efe)

Bernabé Zapata serà el cinqué integrant de l'equip espanyol de la Copa Davis en la fase de grups de les finals que tindran lloc a València del 12 al 17 de setembre. El tenista valencià formarà equip amb Carlos Alcaraz, el belloquí Roberto Bautista, Alejandro Davidovich i Marcel Granollers.

Zapata, que va perdre contra Novak Djokovic en la segona ronda de l'Obert dels Estats Units, serà el segon valencià de l'equip, en la primera llista del xabienc David Ferrer com a nou capità espanyol.

El debut d'Espanya serà el 13 de setembre contra la República Txeca, i després s'enfrontarà a Sèrbia el divendres 15. El duel contra Corea del Sud, el diumenge 17, tancarà la participació en aquesta fase. L'equip de Ferrer haurà d'acabar entre els dos primers classificats del grup C per a aconseguir un bitllet per a la final a huit, que tindrà lloc a Màlaga del 21 al 26 de novembre.

També et pot interessar

stats