Xàbia homenatja el seu fill predilecte, David Ferrer

Sentit homenatge amb la presentació d'una estàtua dedicada al tenista, retirat el passat mes de maig

Xàbia homenatja el seu fill predilecte, David Ferrer
Xàbia homenatja el seu fill predilecte, David Ferrer

Dia de festa per a David Ferrer a Xàbia amb el reconeixement de tota la localitat, comandada per l'alcalde, José Chulvi, que ha acompanyat el tenista pel passeig de l'Arenal que du el seu nom. A qui va ser número 3 del món en el rànquing de l'ATP l'han rebut els xiquets de la seua acadèmia, que li han fet un passadís amb globus grocs. En arribar al lloc, han fet els discursos corresponents. Ferrer ha pogut admirar l'estàtua que des de hui llueix al passeig i que està dedicada a la seua persona: un treball de l'artista Víctor Goikoetxea. La figura és un tenista que apunta al cel amb una pilota i projecta l'esportista a l'Univers.

Ferrer ha tingut paraules d'agraïment per al seu poble i el seu veïnat, que ha acudit en massa a l'acte, el qual ha acabat amb la disparada d'un castell de focs d'artifici. Ferrer ha reconegut que el suport de la seua gent ha sigut fonamental per a arredonir una triomfal carrera tenística professional. "Li dec molt a Xàbia i, per això, cada vegada que he guanyat un torneig, he signat en l'objectiu de les càmeres de televisió el meu nom acompanyat del de Xàbia", ha dit Ferrer.

Gran currículum

David Ferrer va nàixer fa 37 anys a Xàbia, a la Marina Alta. Ha sigut professional 19 anys i número 3 del món i, durant 7 anys, sempre s'ha mantingut en el top 10 de l'ATP. Fill predilecte de Xàbia, ha col·laborat sempre que el seu poble l'ha requerit, especialment en accions solidàries.

També et pot interessar

stats