Wimbledon es queda sense valencians

Roberto Bautista i Bernabé Zapata no han superat la primera eliminatòria, i Sara Sorribes ha caigut en segona ronda contra la número 1 del món

Sorribes i Bautista, durant el partit
Sorribes i Bautista, durant el partit / À Punt Esports

A penes en tres dies, el tenis valencià s'ha quedat sense representació en el torneig de Wimbledon, el tercer Grand Slam de l'any. Roberto Bautista i Bernabé Zapata no han pogut ni superar la primera ronda, mentre que Sara Sorribes ha caigut en la segona ronda contra la màxima favorita al títol, la polonesa Iga Swiatek.

Swiatek no dona opcions a Sorribes

La número 1 del món, Iga Swiatek, ha donat la seua millor versió per a derrotar Sara Sorribes en dos sets (6-2 i 6-0) en la segona ronda de Wimbledon. La tenista de la Vall d'Uixó només s'ha pogut rendir al gran nivell de la polonesa, que no li ha donat opció. Tot i això, Sorribes li ha plantat cara en molts jocs. La vallera encara no sap el que és jugar la tercera ronda d'aquest Grand Slam.

Entropessada de Bautista

Roberto Bautista s'ha acomiadat de Wimbledon abans del que estava previst, en caure en primera ronda contra el rus Roman Safiullin, en un partit que va començar dilluns i que ha acabat dos dies més tard. El partit es va ajornar per falta de llum amb un 2-6, 7-6 i 6-7 favorable al de Benlloc. Però en la represa Safiullin li ha pegat la volta en imposar-se en els dos últims sets per 6-4 i 7-5. Aquesta és la primera vegada que Bautista perd en primera ronda de Wimbledon.

Zapata es deixa remuntar un 2-0

Bernabé Zapata tampoc no ha tingut sort i ha dit adeu al torneig en primera ronda. El seu partit contra l'argentí Tomás Martín Etcheverry també es va suspendre dilluns, quan el valencià va guanyar per dos sets a un. De fet, es va imposar en els dos primers, (6-7 i 5-7), però l'argentí es va endur els tres següents (6-3, 6-4 i 7-5). Zapata haurà d'esperar a l'any que ve per a accedir a segona ronda de Wimbledon per primera vegada.

També et pot interessar

stats