La Vuelta Femenina tornarà a eixir de la Comunitat Valenciana

Aquest divendres s'ha presentat el recorregut a València

El recorregut de La Volta Femenina 24
El recorregut de la Vuelta Femenina 24

El Palau de les Comunicacions de València ha acollit aquest divendres la presentació oficial del recorregut de la Vuelta Femenina 2024. La ronda espanyola, que comptarà enguany amb una etapa més, començarà el diumenge de 28 d'abril a València i finalitzarà el 5 de maig a Valdesquí, a Madrid.

Al llarg de les huit etapes, que recorreran cinc comunitats autònomes diferents, hi haurà una contrarellotge per equips, una etapa plana, dues etapes ondulades, una etapa de mitja muntanya i tres etapes de muntanya.

València, que ja té l'experiència de ser eixida oficial de la Vuelta el 1996 i el 2002, acollirà la contrarellotge per equips inaugural, que tindrà com a epicentre la Ciutat de les Arts i les Ciències i l'Oceanogràfic.

La segona jornada, amb eixida a Bunyol, recorrerà l'interior de les comarques centrals abans d'endinsar-se cap al nord per a acabar a Moncofa (Plana Baixa). A Llucena (Alcalatén) començarà l'última etapa que passarà per territori valencià abans de posar rumb a Terol, a Aragó.

La Vuelta Femenina tornarà a tindre així l'eixida oficial a la Comunitat Valenciana, després del gran acolliment de Torrevella el 2023. L'organització ha anunciat els 21 equips que participaran en prova, dels quals 13 seran UCI Women's World Teams.

També et pot interessar

stats