La Vuelta arriba a la Comunitat Valenciana amb triomf de Nielsen a Cullera

Primoz Roglic, nou líder de la prova

Magnus Cort Nielsen celebra la victòria de l'etapa
Magnus Cort Nielsen celebra la victòria de l'etapa / Manuel Bruque (Efe)
Isabel Adam
19 d'agost 2021 - 18:18

La Vuelta ha arribat hui a la Comunitat Valenciana, que es converteix en escenari de tres jornades de la prova. La sisena etapa ha recorregut els 158 quilòmetres que separen Requena i l'alt de muntanya de Cullera, amb triomf per a Magnus Cort Nielsen, de l'Education Nippo.

El ciclista danés, que s'ha endut el triomf després de quasi 100 quilòmetres de fugida, ha protagonitzat una última pujada d'infart. Pegat a ell, a només 2 segons, hi ha entrat l'eslové Primoz Roglic, que s'ha convertit en el nou líder de la Vuelta, al qual segueixen els tres homes forts de Movistar. Té 25 segons d'avantatge sobre Enric Mas, el millor espanyol; 36 sobre Miguel Angel López i 41 sobre Alejandro Valverde, que està igualat en la classificació amb l'altre gran favorit al triomf de la ronda, Egan Bernal. A Cullera, Roglic ha recuperat el mallot roig que va aconseguir en la crono inaugural i que va perdre en favor de Taaramäe.

La setena etapa de la Vuelta recorrerà demà els 152 quilòmetres de distància entre Gandia i el Balcó d'Alacant, la primera jornada d'alta muntanya de la ronda i dia clau per als candidats al triomf final.

Setena Etapa de la Vuelta
Setena Etapa de la Vuelta

La huitena etapa de la Vuelta eixirà de Santa Pola en direcció a Múrcia.

També et pot interessar

stats