Vora 120.000 persones visiten en sis dies el recinte de l'Ocean Race d'Alacant

El Consell assegura que l'edició actual de la regata és la "més multitudinària" amb afluència local i internacional

La Consellera d'Innovació (centre), en el recinte de l'Ocean Race a Alacant
La Consellera d'Innovació (centre), en el recinte de l'Ocean Race a Alacant / GVA

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno, ha anunciat aquest divendres que vora 120.000 persones havien passat pel recinte que el port d'Alacant ha preparat per a l'eixida de la Volta al Món a Vela. L'enclavament ofereix diferents activitats per a celebrar que la ciutat alacantina acull aquests dies la famosa regata. "Aquesta edició de l'Ocean Race està sent la més multitudinària i la que més repercussió està tenint a escala internacional", ha assenyalat la consellera en un comunicat.

La majoria de visitants, ha explicat, són residents d'Alacant que volen apropar-se a aquest esdeveniment mundial que se celebra a la ciutat. No obstant això, ha ressaltat la presència de visitants d'altres països i la repercussió que la Volta al Món a Vela està tenint en xarxes socials i mitjans de comunicació internacionals: "La Generalitat ha evidenciat una vegada més el compromís amb aquest esdeveniment esportiu, que també celebrarà la pròxima edició a Alacant".

"És un motiu d'orgull poder dir que aquest Consell ha situat a Alacant en l'epicentre dels esdeveniments esportius", ha assegurat Bueno, que ha destacat els beneficis saludables que els esports nàutics i l'entorn marí té per a les persones. També "el caràcter integrador d'aquest esdeveniment esportiu on tenen cabuda tots els col·lectius socials". Així, Bueno ha agraït la dedicació dels 250 voluntaris i el treball de la Societat de Projectes per a la Transformació Digital (SPTD), la Universitats d'Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) i de la Fundació Diagrama Intervenció Psicosocial.

També et pot interessar

stats