Al voltant de 20.000 atletes correran la Mitja Marató de València

La prova s'ha convertit en un referent entre les carreres a escala europea

Al voltant de 20.000 atletes participaran en la Mitja Marató de València

Comença el compte arrere per a la 31a edició de la Mitja Marató de València Trinidad Alfonso. 20.000 atletes aproximadament prendran aquest diumenge els carrers de la ciutat en un recorregut modificat i on el punt de mira està en el fet de ser la carrera més ràpida de l'any. 

Enguany la carrera compta amb l'etiqueta d'or de la World Athletics i tanca el circuit de les cinc supermitges d'Europa. Uns atractius que seduïren els corredors, que esgotaren els dorsals a l'abril. 

Enguany un de cada quatre corredors seran dones i la meitat dels participants, un 54%, són de la Comunitat Valenciana, una quarta part de la resta d'Espanya, i un de cada cinc, estrangers. A més, 87 nacionalitats estaran representades en la prova. 

Entre ells gran part de l'elit. En clau masculina hi participaran sis corredors amb marques per davall dels 59 minuts, com Kandie, que vol tornar a batre el rècord mundial com el 2020. En dones també cartell de luxe amb quatre atletes per davall d'una hora i cinc minuts. 

També es viurà un interessant duel entre els grans noms nacionals, hi trobem Juan Antonio Chiki Pérez o Laura Méndez i vora 3.600 debutants que somien volar pels carrers de València.

Per a ajudar-los, l'organització ha modificat el traçat, reduint el vent en contra i les revoltes, en només trobaran cinc en els primers deu quilòmetres.

També et pot interessar

stats