La Volta a la Comunitat Valenciana es disputarà del 14 al 18 d'abril

La gran ronda ciclista valenciana va ser ajornada el passat mes de febrer a causa de l'evolució desfavorable de la pandèmia

Més de 70 proves de tot el calendari ciclista van quedar ajornades per la Covid-19

18 de març 2021 - 16:42

Valencia/ La Volta a la Comunitat Valenciana - Gran Premi Banc Sabadell ja té noves dates. Tindrà lloc del 14 al 18 d'abril, segons ha comunicat l'organització de la prova ciclista, que dirigeix l'exciclista i guanyador de la Vuelta a Espanya Ángel Casero.

La gran ronda valenciana va quedar ajornada el passat mes de febrer a causa de l'evolució de les xifres de la pandèmia, especialment negatives a la Comunitat Valenciana. En principi s'havia establit un rigorós protocol per garantir la seguretat de la prova, amb tres bambolles de seguretat i l'absència de públic, tant en les eixides com en les arribades. Al remat, l'organització va decidir ajornar-la en espera de la millora de les xifres de la pandèmia, i de la reubicació per part de l'UCI (Unió Ciclista Internacional)

Recordem que l'eslové Tadej Pogaçar és el vigent guanyador de la Volta a la Comunitat Valenciana. Enguany té un recorregut amb 5 etapes, de les quals la penúltima és una crono. Les 5 etapes són les següents:

Etapa 1: Elx-Ondara

Etapa 2: Alacant-Alacant

Etapa 3: Torrent-Dosaigües (alt de La Reina)

Etapa 4: Xilxes-Almenara (CRI)

Etapa 5: Paterna-València