La Volta a la Comunitat Valenciana, ajornada pel coronavirus

L'organització busca noves dates en un calendari atapeït, a causa de la suspensió d'altres proves del calendari.

La Volta a la Comunitat Valenciana, ajornada pel coronavirus
La Volta a la Comunitat Valenciana, ajornada pel coronavirus / Twitter: @VueltaCV

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana s'ajorna definitivament. A pesar dels esforços dels organitzadors per ajustar les mesures de seguretat, finalment no ha sigut possible que la prova es dispute la pròxima setmana, del 3 al 7 de febrer, com estava previst. Així ho ha comunicat l'organització en un breu comunicat.

"Les raons que ens han portat a prendre aquesta decisió es fonamenten en l'actual situació sanitària provocada per la Covid 19", asseguren els organitzadors. "Per damunt dels interessos esportius està la salut de tothom", afegeix el comunicat.

Ara els esforços estan a trobar noves dates per a disputar la prova. El fet que altres proves també hagen quedat ajornades, com recentment la Volta Ciclista a Múrcia, farà que l'UCI haja de tindre molt de treball per a refer tot el calendari, igual com l'any passat, sobretot en les proves de la primavera.

"En la Volta agraïm la comprensió per aquesta mesura, adoptada amb la màxima responsabilitat", assenyalen en la Volta a la Comunitat Valenciana.

L'ajornament afecta tant la prova masculina com la femenina, que estava previst que es disputara el diumenge 7 de febrer.

També et pot interessar

stats