La Volta Ciclista a la Comunitat Valencians eixirà de Castelló el 5 de febrer

La primera etapa de la Volta 2020 passarà pel districte marítim, recorrerà el nucli urbà i tornarà al litoral en direcció a Benicàssim.

A poc a poc es van coneixent els detalls del que serà la 71a edició de la Volta a la Comunitat Valenciana-Gran Premi Banc de Sabadell 2020. En la presentació que ha tingut lloc a Castelló, des d’on començarà la competició, s’ha informat que la prova es farà entre el 5 i el 9 de febrer per les carreteres de la Comunitat. 

Oriola va ser l’inici de la Volta 2019 i al Grau de Castelló començarà la Volta de 2020 en el que serà l’estrena de la categoria de Pro-Sèries atorgada per l’UCI. 

Els equips ciclistes estan citats el 4 de febrer per a l’entrega de material i la recepció dels participants, mentre que el dia 5 tindrà lloc la presentació dels equips i l’eixida de la Volta. 

El director de la Volta a la Comunitat Valenciana, Ángel Casero, ha destacat que “seran dos dies d’impacte per a la ciutat”. “Més de 900 persones ens menegem amb la Volta i estarem aquests dos dies per Castelló". 

També s’ha donat a conéixer que a la província d’Alacant tindrà lloc el dissabte 8 de febrer l’etapa reina de la Volta i que el final apostarà, un any més, per un circuit urbà per València. “El nostre propòsit com a organització és donar-li visibilitat a la ciutat”. 

L’organització confia que la prova siga seguida per la televisió per a un públic potencial de 195 milions d’habitatges i podrà seguir-se en 131 països. 

També et pot interessar