El Voleibol València fa un pas de gegant cap a la permanència

L'equip entrenat per Fabián Muraco ha aconseguit la tercera victòria seguida en la Superlliga en véncer 0-3 l'Emevé de Lugo

Dos jugadors del Voleibol València tracten de blocar un llançament rival
Dos jugadors del Voleibol València tracten de blocar un llançament rival / Twitter: @RFEVB

El Club Voleibol València ha guanyat per tercera jornada consecutiva en la Superlliga masculina en véncer a domicili l'Emevé de Lugo zero sets a tres (21-25, 23-25 i 19-25). L'equip entrenat per Fabián Muraco ha guanyat quatre dels últims cinc partits que ha disputat i s'allunya cinc punts de la zona de descens, que ara mateix ocupa l'Eivissa.

L'equip valencià visitava la pista de l'equip que el precedia en la classificació i s'ha pres la revenja del partit de la primera volta, en què els gallecs s'imposaren per zero sets a tres. Els de Fabián Muraco, en clara línia positiva, han han dominat el duel en la xarxa i amb una gran recepció no han donat opció als locals, que només els han causat problemes en el segon set.

D'aquesta manera el Voleibol València és ara mateix nové amb catorze punts. Les quatre victòries aconseguides en a penes vint dies (3-2 contra el Manacor, 0-3 contra el Terol, 3-1 contra l'Eivissa i 0-3 contra el Lugo) han permés els valencians sumar onze punts i abandonar uns llocs de descens que pràcticament han ocupat des de l'inici de la competició. El primer triomf en la màxima categoria es va fer esperar dos mesos, però ara l'equip valencià ha agafat embranzida cap a la permanència.

També et pot interessar

stats