El voleibol valencià s'estrena amb dues derrotes

Tant l'Illa-Grau de Castelló com el Granadas d'Elx han perdut per 3 jocs a 0.

Dos equips valencians de voleibol, en versió masculina i femenina, juguen en les màximes divisions, i els dos han començat els seus compromisos amb derrotes
Dos equips valencians de voleibol, en versió masculina i femenina, juguen en les màximes divisions, i els dos han començat els seus compromisos amb derrotes

La Superlliga de vòlei ha tornat a les pistes. Dos equips valencians, en versió masculina i femenina, juguen en les màximes divisions, i els dos han començat els seus compromisos aquesta vesprada amb marcador idèntic en negatiu: 3 a 0.   

Superlliga masculina

Per als jugadors de l'Illa-Grau de Castelló és la segona temporada en la Superlliga. La passada els castellonencs van patir per a mantindre's en la divisió d'honor, però les sensacions per a la present campanya són, a priori, positives. 

Els de l'Illa-Grau de Castelló arribaven a Es Viver (Eivissa) amb una plantilla reforçada amb 5 jugadors, 4 d'ells internacionals i no només amb l'objectiu de romandre en la primera divisió, sinó també amb el repte de jugar de tu a tu amb els equips de dalt. En canvi, no han pogut estrenar-se com els hauria agradat, si bé, és veritat, que el seu rival, l'Eivissa Ushuaia és, precisament, un d'eixos combinats més forts i potents de la Superlliga. En declaracions a À Punt, el tècnic dels castellonencs, Enric Bescós, reconeixia que, malgrat haver guanyat en alçada, en joventut i en atac a la xarxa, els fixatges internacionals havien arribat massa justos de temps, i això pot haver determinat el partit que finalment han perdut per 25-16, 25-23 i 25-18. 

Lliga Iberdrola

La competició femenina també ha començat aquest dissabte amb un sabor agredolç. Agre perquè el Granadas d'Elx ha perdut contra l'Haro Rioja 3-0, però també dolç perquè és el punt d'inici de la seua primera temporada en la màxima categoria. Les de Leo Passerine lluitaran en aquesta campanya 2018-2019 per a fer-se un lloc a l'elit del volei femení espanyol. 

Les d'Elx venien de guanyar la Copa de la Comunitat Valenciana i plenes d'il·lusió per estrenar-se en la Superlliga amb una victòria a domicili en la canxa de l'Haro Rioja. Amb un bon atac per les ales, el gran problema de les il·licitanes ha sigut la recepció que hauran de millorar de cara als propers partits. Al remat, els 3 jocs per a les de la Rioja: 25-23, 25-17 i 25-20. 

També et pot interessar

stats