El Villena Petrer i l'Illa Grau, a un pas de l'ascens a la Superlliga de voleibol

Els dos equips valencians jugaran les semifinals de la fase final i en cas de victòria acompanyaran el Conqueridor València en la màxima categoria estatal

Dos jugadors del Villena-Petrer tracten de blocar un atac de l'Illa Grau
Dos jugadors del Villena Petrer intenten blocar un atac de l'Illa Grau / Jose Cintas

L'Illa Grau i el Villena Petrer i estan a només un pas d'assolir l'ascens a la Superlliga, la màxima categoria del voleibol estatal. Els castellonencs han quedat primers del grup A després de guanyar els dos primers partits, mentre que els del Vinalopó han acabat segons després de derrotar el Vigo en el segon duel.

L'Illa Grau, que va guanyar el Villena Petrer per tres sets a un en la primera jornada (21-25, 25-23, 29-27 i 25-22), ha tornat a véncer el Vigo en la segona jornada per un clar tres a zero (26-24, 25-18 i 25-16). Aquests dos triomfs li han donat el primer lloc del grup A, per davant del Villena Petrer, segon. Els del Vinalopó s'han imposat al Vigo per tres sets a un (25-16, 26-28, 25-19 i 25-22) per a assegurar el pas a semifinals.

Ara, l'Illa Grau es jugarà l'ascens contra el Cisneros canari, i el Villena Petrer, s'enfrontarà a l'Almendralejo Extremadura. Si els dos equips valencians aconsegueixen la victòria en les semifinals, acompanyaran el Conqueridor València en la màxima categoria estatal.

El Benidorm diu adeu a l'ascens

En categoria femenina, el Benidorm s'ha acomiadat del somni de l'ascens a la Superlliga en perdre els dos partits de la primera fase de la fase final de la Superlliga 2. Els de la Marina Baixa han perdut tres sets a un contra el Premià de Dalt i tres sets a zero contra el Santa Cruz Cuesta Piedra canari i han acabat tercers del grup A.

També et pot interessar

stats