La Vila fa un pas més cap a l'ascens

L’equip viler ha aconseguit la classificació per a les semifinals de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor de rugbi després de superar per 57-22 el Pasek Belenos d'Avilés

Els jugadors de la Vila, en una acció ofensiva
Els jugadors de la Vila, en una acció ofensiva / Club de Rugbi la Vila

El Club de Rugbi la Vila està un poc més a prop de tornar a l’elit dos anys després. L’equip viler ha aconseguit la classificació per a les semifinals de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor després de superar per 57-22 el Pasek Belenos d'Avilés.

La Vila ha arribat a aquesta fase final com a màxim favorit a l’ascens després d'haver guanyat tots els partits. El fet de ser el millor equip de la temporada li permet disputar totes les eliminatòries com a local al camp del Pantà.

En la següent ronda, la Vila s’enfrontarà a l’Hernani, que ha eliminat l’altre equip valencià present en aquesta fase d’ascens, el CAU Rugbi València. Els bascos han superat 23-25 el CAU en el partit disputat al camp del Riu.

La Vila rebrà l’Hernani al Pantà i si aconsegueix la victòria tindrà dues oportunitats de tornar a la Divisió d’Honor. Si guanya la final, pujarà directament a la màxima categoría del rugbi estatal, però si perd, jugarà una altra eliminatoria contra el penúltim classificat de la Divisió d’Honor.

Si es confirma l’ascens de la Vila, la temporada que ve podria haver-hi dos equips valencians en la màxima categoria, ja que les Abelles estan lluitant per la permanència en la Divisió d’Honor.

En els dos partits del equips valencians s’ha guardat un minut de silenci per la mort d'un jugador del Dénia Barbarians Marina Alta en el transcurs del partit de segona categoria territorial que el seu equip disputava a Alzira contra el Rugbi Alzira.

També et pot interessar

stats