Sacha Kruithof: “La pilota forma part de la idiosincràsia de Nova York”

Esta vesprada s'ha estrenat en primícia el primer capítol de Sacha a Nova York, que arribarà a À Punt dijous a les 22:45 hores

À Punt entrevista el pilotari internacional Sacha Kruithof

Gran cita amb la pilota la que s'ha viscut este dimarts a València. Esta vesprada s'ha estrenat en primícia als Cines Lys el primer capítol de Sacha a Nova York, la sèrie documental protagonitzada pel pilotari d'Orba, on es pot descobrir com es viu l’esport autòcton valencià als Estats Units. 

Amb la col·laboració d'esta casa, la sèrie arribarà a la pantalla de la televisió valenciana este dijous a les 22:45 hores. Un equip d’À Punt ha estat amb el protagonista, que ha destacat que la pilota "forma part de la idiosincràsia de la ciutat de Nova York". “Veurem històries de vida, de gastronomia, com m’enfronte als millors jugadors de cada barri”, explica el pilotari internacional d’Orba sobre el documental. 

La pilota es juga per tota la ciutat, és l’esport de Nova York, que disposa de 2.000 frontons disseminats pels seus districtes. En esta sèrie documental de quatre capítols, els espectadors podran conéixer amb Sacha com es viu este esport a la ciutat que mai dorm i visitaran barris com Brooklyn, Chinatown i el Bronx, on la pilota està molt present. “La pilota és una ferramenta molt transformadora”, manifesta Sacha. 

També et pot interessar

stats