Comença el mercat de fitxatges

Este 1 de juliol ja es poden inscriure i realitzar operacions entre equips de manera oficial

Comença el mercat de fitxatges

Arriba l'1 de juliol i amb este dia, una data que fa tremolar els entrenadors del València CF: l'inici del mercat de fitxatges. Que li ho diguen a Gracia, a Bordalás o a Baraja.  

L'any passat li fitxaren Pepelu la primera setmana de juliol, però la resta de reforços com Canós, Amallah i Iaremtxuk arribaren al final d'agost amb la Lliga ja començada.

Enguany serà el primer mercat en què Baraja podrà intervindre. El Pipo no vol que la història es repetisca i ha demanat que els fitxatges vinguen prompte. En la seua llista de posicions: un davanter i un extrem amb Rafa Mir i Luis Rioja com a candidats número 1. El València negocia amb els dos jugadors però, de moment, no hi ha res tancat.

Al que sí que ha tancat la porta Baraja és a la tornada de Castillejo i Cömert, que tornen de cessió i no compten per al Pipo.

L'altra petició de Baraja és que no li desmantellen l'equip. Com a molt, una venda de la seua guàrdia pretoriana: d'interessos n'han arribat, però ofertes, de moment, cap que siga prou per a deixar anar-se'n Mamardashvili, Mosquera, Pepelu o Hugo Duro.

A dia 1 de juliol, esta és la llista de desitjos del mercat de Baraja, encara que l'última paraula, com sempre, vindrà de Singapur amb el ja famós i no sempre puntual "OK" de Peter Lim.

També et pot interessar

stats