Victòria de Jaume Masià en el GP de les Amèriques

Jorge Navarro ha sigut cinqué en Moto2 mentre que Arón Canet ha caigut quan liderava la carrera

Juame Masià, amb el trofeu de campió
Juame Masià, amb el trofeu de campió / Adam Davis (Efe)

El valencià Jaume Masià (KTM) ha aconseguit la primera victòria de la temporada en el Gran Premi de les Amèriques de Moto3 en el circuit COTA, per davant dels italians Dennis Foggia (Honda), que és nou líder del mundial, i d'Andrea Migno (Honda).

Foggia relleva al capdavant de la classificació el borriolenc Sergio García Dolz (GasGas), que s'ha vist involucrat en una caiguda amb diversos pilots, entre ells l'alacantí Daniel Holgado (KTM), que tampoc ha acabat la carrera. Iván Ortolá (KTM), conegut com El Pepino de Puçol, ha sigut onzé.

Bastianini triomfa en la remuntada de Marc Márquez

L'italià Enea La Bèstia Bastianini (Ducati Desmosedici GP21) ha sumat la segona victòria de la temporada i recupera el lideratge en la classificació provisional del mundial en véncer de manera clara en la categoria de Moto GP, en la qual l'espanyol Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), que ha tingut problemes en l'eixida, ha protagonitzat una gran remuntada fins a la sisena posició.

Jorge Navarro, cinqué en Moto2

En la categoria de Moto2, Jorge Navarro ha obtingut el millor resultat de la temporada. El pilot de la Pobla de Vallbona ha finalitzat la carrera del Gran Premi de les Amèriques en cinqué lloc, per darrere de l'italià Tony Arbolino, el japonés Ai Ogura, el britànic Jake Dixon i l'alemany Marcel Schrötter.

L'altre pilot valencià de la categoria, Arón Canet, no ha puntuat després de caure a onze voltes del final, quan liderava la carrera.

També et pot interessar

stats