Victòria històrica del Peníscola al Palau Blaugrana (1-2)

El Llevant de futbol sala també ha guanyat per 2-4 el Naturpellet Segòvia.

El Peníscola celebra la seua primera victòria contra el Barça
El Peníscola celebra la seua primera victòria contra el Barça / Twitter: @peniscolafs

En la cinquena jornada de futbol sala, el Peníscola Rehabmedic ha donat la sorpresa quan ha vençut per 1-2 el Barça Lassa al Palau Blaugrana. Una victòria molt important perquè és el primer partit que guanyen els del Baix Maestrat en la competició actual, i a més derroten un Barça que els havia guanyat tots. També és la primera vegada en la història que aconsegueixen derrotar els blaugrana en sa casa. Els gols del Peníscola els han marcat Dani Montes en el minut onze de la primera part, per a obrir el marcador, i Hugo Bernández en el 28 de la segona, després que els blaugrana ja hagueren empatat el partit amb un gol d’Esquerdinha, només començar la represa.

Això sí, el Barça ha tirat 8 voltes al pal durant la segona part i cal destacar la gran actuació del porter dels peniscolans, Molina. Però al cap i a la fi els gols són els que valen i els de Juanlu Alonso pugen a la novena posició de la lliga i el Barça perd el lideratge. Els castellonencs han jugat amb un cinc inicial format per Molina, Xavi Cols, Iván Rumbo, Raúl Gómez i Juan Emilio. La victòria encara té més mèrit si tenim en compte que el Barça Lassa no perdia en el Palau des del 22 d’octubre de 2017 contra El Pozo pel resultat de 2 a 3. El conjunt que esta temporada entrena Juanlu Alonso ja va aconseguir derrotar els catalans en pretemporada (4-5). “Son un equip molt competitiu i que pressiona molt bé”, advertia Plaza, l’entrenador blaugrana, abans de jugar l’enfrontament. Amb esta victòria, els jugadors del Peníscola Rehabmedic ja han aconseguit en aquest inici de lliga guanyar en el Palau i empatar en la pista del Movistar Inter madrileny (3-3).

També els jugadors del Llevant UE de futbol sala s’han llevat l’espineta de l’última derrota a la Lliga i han guanyat esta vesprada per 2-4 el Naturpellet Segòvia, que està en la cua de la classificació. Els gols granotes han eixit de les cames de Maxi Rescia, que ha fet doblet, Gallo i Cecilio Morales. El Llevant suma així la seua tercera victòria en la lliga, en un partit en el qual ha hagut de remuntar dos gols de desavantatge. El pròxim partit, contra el Barça el pròxim dimarts en un enfrontament que s’havia posposat pels compromisos internacionals dels blaugrana.

Abans de jugar els partits s’ha guardat un minut de silenci en record de les víctimes de les inundacions a Mallorca.