El València recorre contra les sentències que avalen caducar l'ATE del nou Mestalla

El club acudeix al Suprem després de la doble negativa del TSJCV

Projecte del nou Mestalla
Projecte del nou Mestalla

El València ha recorregut davant del Tribunal Suprem les dos sentències del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat (TSJCV) que avalen la caducitat de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) del nou Mestalla.

El club ha recorregut contra la resolució que el passat 12 d'abril va avalar la decisió de la Generalitat de no concedir-li una ampliació dels terminis de l'ATE, així com una segona resolució que també donava suport a la decisió posterior del Consell de donar-la per caducada anticipadament pels incompliments del club.

L'incompliment de la seua obligació de construir un hotel icònic a l'avinguda d'Aragó va ser un dels arguments de la Conselleria d'Economia Sostenible per a, el novembre del 2021, denegar la reorganització i la pròrroga de l'ATE.

El TSJCV va ratificar "va incomplir, per causes únicament imputables a ell i no a l'Ajuntament de València" la seua obligació de construir, "en l'improrrogable termini de tres anys", l'hotel.

Per al València, la sentència és "arbitrària" i "il·lògica" perquè es podrien haver pres decisions menys "oneroses" i denúncia la "desproporcionalitat" de l'actuació.

També et pot interessar

stats