València es prepara per a la setmana de la Copa Davis

Espanya s'enfrontarà a Alemanya en els quarts de final del 6 al 8 d'abril a la plaça de bous.

Rafa Nadal arriba a València
Rafa Nadal arriba a València / RFET

Setmana plena d'actes en la fita de la Copa Davis a València. L'equip espanyol comença a entrenar-se a la pista de tenis de la plaça de bous, cosa que els alemanys ja fa dies dies que fan a les instal·lacions del club de tenis Sporting. Dimarts, els jugadors faran una roda de premsa en un acte previst per al públic infantil amb la intenció de ressaltar els valors de l'esport.

Dimecres, Sergi Bruguera, entrenador de l'equip espanyol, intervindrà per a comentar com viu la selecció aquests dies de preparació. A la vesprada hi haurà un entrenament obert al públic a la plaça de bous.

Dijous es farà el sorteig dels emparellaments 

Dijous es farà el sorteig dels emparellaments 

Dijous serà el dia del sorteig dels emparellaments i divendres començarà l'eliminatòria, que durarà fins diumenge.

En l'equip espanyol estarà present Rafa Nadal, la principal novetat, que acaba de recuperar justament el número 1 del rànquing mundial de l'Associació de Tenis Professional (ATP). Els seus companys seran el valèncià Roberto Bautista, número 15 del món, i Pablo Carreño, Feliciano López i David Ferrer.

L'equip alemany estarà representat per la seua estrela, Alexander Zverev, que ha perdut la final de l'Obert de Miami i és el cinqué en el rànquing mundial. L'acompanyen Philipp Kohlschreiber, Jan-Lennard Struff, Tim Pütz i Maximiliam Marterer.

Si Espanya guanya, jugarà la final amb el vencedor de l'Itàlia-França. 

En les  xarxes socials d'À Punt Mèdia hi ha un concurs per a guanyar un abonament doble per a la Copa Davis. Hi pot participar qualsevol que ho desitge. Les bases estan publicades en els perfils d'À Punt.

També et pot interessar

stats