València premia l'esport més destacat

La Fundació Esportiva Municipal premia Rafa Martínez, el València Basket, Álvaro Navarro, Inés Luna i Jaume Ortí, entre molts altres.

Els premiats a la gal.la celebrada a la Petxina
Els premiats a la gal.la celebrada a la Petxina
05 d'octubre 2018 - 01:45

El saló d'actes del Complex Esportiu i Cultural la Petxina es posava dret per a ovacionar l'últim premiat de la vesprada. Una gran ovació per a homenatjar Jaume Ortí. L'expresident del València rebia el premi Amorós a títol pòstum davant el reconeixement de tots els presents i l'agraïment de la seua família, encarregada d'arreplegar el guardó. Era el colofó a la XVIII edició dels Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València. Abans havien pujat a l'escenari els clubs i els i les esportistes més destacades del 2017.

En categoria de millor esportista el guardó ha sigut per al jugador del València Basket, Rafa Martínez i la patinadora Inés Luna. Protagonisme també per al València Basket, reconegut com a millor club.

En la temporada 2017, Álvaro Navarro ja havia penjat els guants, però el seu palmarés en la pilota valenciana continua sent inigualable i la ciutat de València li ho ha reconegut amb el premi a la trajectòria esportiva més destacada.

Els esportistes del projecte FER també han tingut el seu protagonisme, en especial els nadadors David Levecq i Eva Coronado, reconeguts com els millors esportistes amb diversitat funcional.

A escala col·lectiva, reconeixement també per a la penya ciclista de Campanar, el Club Antares València, el CAU Rugby València, el centre educatiu Sant Josep de Calassanç, el mitjà de comunicació PilotaViu i l'associació GEPACV, així com el Club de Tenis València.

La gala també recorda tots aquells esportistes que destaquen en l'àmbit popular, com els atletes Luis Félix Martínez i Natacha López, i de tots aquells que amb el seu treball desinteressat fan possible que l'organització de les proves isca de manera perfecta. En categoria de voluntariat els premiats han sigut Enrique Fuertes Sánchez, María José Gilabert i la Federació de Triatló.

I per últim els guardons també premien les millors promeses. Els premis en edat escolar han sigut per a Àlex Arroyo, Àngel Buata i Leyre Merlet.

També et pot interessar

stats