A València ja es respira el millor ambient de la Davis

La plaça de bous acollirà els quarts de final de la Copa Davis entre Espanya i Alemanya.

Roberto Bautista ja treballa en la plaça de bous
Roberto Bautista ja treballa en la plaça de bous / RFET
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
02 d'abril 2018 - 08:50

 Els equips ja han començat a treballar a la pista que acollirà el duel, muntada a la plaça de bous de València. Les dues esquadres ho faran de dilluns a dimecres en doble sessió. Alemanya entrenarà de 9 a 12 h i de 15 a 17 h, mentre que l'equip espanyol entrenarà de 12 a 15 h i de 17 a 19 h. 

La de dilluns és la primera sessió d'Espanya i la tercera d'Alemanya, que ja va entrenar dissabte i diumenge a les instal·lacions de l'Sporting Club de Tenis de València. El número 1 del món i també de l'equip espanyol, Rafa Nadal, va arribar anit a l'aeroport de Manises en un vol procedent de Palma de Mallorca. "Ací estic. Vinc a fer-ho el millor que puga", va comentar el tenista balear.

La resta de components de l'equip espanyol són els valencians Roberto Bautista i David Ferrer, a més de Pablo Carreño i de Feliciano López. El líder del conjunt alemany, Alexander Zverev arribarà a València dimarts procedent dels Estats Units, on va disputar i perdre la final del Màster 1000 de Miami contra el nord-americà John Isner per 6-7 (4), 6-4 i 6-4. 

Zverev, que des d'aquest mateix dilluns és el número 3 del rànquing mundial de l'ATP, no es considera el favorit, tot i el bon moment pel qual passa. "Arribaré dimarts a València, entrenaré dimecres i un poc més dijous. En total, entrenaré un dia i mig per a enfrontar-me a jugadors que són top 20. No crec que siga el favorit", va comentar el jugador format tenísticament a València en la roda de premsa posterior a la final de Miami. Amb Zverev, també formen part de l'equip alemany el veterà Philipp Kohlschreiber, Jan-Lennard Struff, Maximilian Marterer i l'especialista en dobles, Tim Puetz.

Dimecres a les 11.15 h el capità de la Copa Davis, Sergi Bruguera, compareixerà en roda de premsa. Una hora després, ho farà el capità del conjunt alemany. Dijous a les 13 h, al Saló de Cristall de l'Ajuntament de València tindrà lloc el sorteig dels emparellaments.

El primer partit es jugarà divendres a les 11.30 h. 

L'aforament previst és, de moment, de 8.000 localitats. Si finalment s'aprova el pla d'evacuació per al segon anell del recinte, la xifra total d'entrades podria augmentar fins a les 10.000.

Agenda de l'eliminatòria de quarts de final entre Espanya i Alemanya. València (6-8 d'Abril)

Agenda de l'eliminatòria de quarts de final entre Espanya i Alemanya. València (6-8 d'Abril)

Divendres, 6 d'abril

Divendres, 6 d'abril

Cerimònia de presentació dels equips (11.15 h)

Primer partit. Individual (11.30 h)

Segon partit. Individual (20 minuts després)

Dissabte, 7 d'abril

Dissabte, 7 d'abril

Cerimònia de presentació dels equips (13.45 h)

Tercer partit. Dobles (14 h)

Diumenge, 8 d'abril

Diumenge, 8 d'abril

Quart partit. Individual (11 h)

Quint partit. Individual (20 minuts després)

També et pot interessar

stats