El valencià Hèctor Garzó correrà en Moto2 en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana per primera vegada

El pilot competirà el cap de setmana a Xest amb l’equip francés Tech3, en substitució de Bo Bendsneyder.

Hèctor Garzó, pilot de l'equip Tech 3
Hèctor Garzó, pilot de l'equip Tech 3 / Circuit Ricardo Tormo

El pilot valencià Héctor Garzó correrà en Moto2 en el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana per primera vegada. A Xest, aquest cap de setmana, Garzó competirà amb el seu equip, el francés Tech3 Racing, en substitució de l’holandés Bo Bendsneyder, que està lesionat. Format en el Bressol de Campions, el de Paterna corre actualment en el Campionat d’Europa de Moto2 del FIM CEV Repsol i ha disputat 4 grans premis, tots ells amb el Tech3. A hores d’ara ocupa el tercer lloc en la classificació.

Serà la primera vegada que el pilot de 20 anys correrà el Gran Premi de la Comunitat Valenciana i ho fa just en una setmana en la qual ha anunciat el seu futur més pròxim. En 2019 correrà amb el Tech 3 el Mundial de MotoE, una nova i futurista categoria de motos elèctriques en què també competiran grans figures del motociclisme com ara Nico Terol, Sete Gibernau o María Herrera. La categoria elèctrica dins de MotoGP tindrà cinc carreres i s’iniciarà amb el Gran Premi d’Espanya del circuit de Jerez. De moment, els espanyols són majoria en la graella i Garzó és el més jove dels pilots confirmats.

Amb la seua presència a Xest, Garzó continua creixent aquesta temporada en què, competint amb menys mitjans que la resta de corredors, no ha deixat de lluitar al Campionat d’Europa de Moto2 fins al final. Bona prova de la confiança de l’equip francés Tech3 en les seues possibilitats, és la substitució del lesionat Bendsneyder al Gran Premi de la Comunitat Valenciana. Tota una oportunitat per a lluir-se aquest cap de setmana a casa.

També et pot interessar

stats