València es garanteix ser seu de la Copa Davis fins a 2026

Encara que es contempla la possibilitat d'albergar la fase final el 2024, el 2025 i el 2026

Carlos Alcaraz, durant l'edició de 2022 a València
Carlos Alcaraz, durant l'edició del 2022 a València / RFET

L'Ajuntament de València, la Diputació de València i la Conselleria de Turisme de la Comunitat Valenciana han tancat el protocol de col·laboració amb la Federació Internacional de Tenis (ITF) per a acollir fins a l'any 2026 la Copa Davis.

La ciutat assumirà la celebració d'aquest esdeveniment fins al 2026 com a seu de la fase de grups, encara que es contempla la possibilitat d'albergar la fase final el 2024, el 2025 i el 2026.

Javier Mateo, regidor d'Esports, ha informat que "aquest acord garanteix més seguretat jurídica i demostra l'aposta de València per acollir esdeveniments de projecció internacional". A més, "deixa la porta oberta per a poder albergar en el futur la final de la Copa Davis si tots els factors s'alinearen i els interessos de totes dues parts coincidiren", ha afegit l'edil.

L'edició de la Copa Davis de l'any passat va tindre un impacte econòmic a València de nou milions d'euros, amb més de 1.700 pernoctacions hoteleres a la ciutat. Això va suposar un impacte de més de deu milions d'euros en l'economia valenciana.

També et pot interessar

stats