El València E-Prix comença a rodar al circuit Ricardo Tormo

El monoplaça del vigent campió de la Fórmula E en el Pit Lane
El monoplaça del vigent campió de la Fórmula E, a la línia de boxs / Circuit Ricardo Tormo

Els monoplaces elèctrics han fet les primeres voltes al traçat modificat del circuit Ricardo Tormo en la primera sessió de proves en pista, en un cap de setmana en què participaran en dues carreres: dissabte i diumenge.

En roda de premsa, el vigent campió, el portugués Antonio Félix da Costa, ha expressat les ganes de participar: "Serà dur, però som uns privilegiats que en aquests moments podem participar en carreres en diferents països del món”.

Homenatge a Adrián Campos

El Ricardo Tormo de Xest i el Mundial de Fórmula E celebraran diumenge un homenatge al pilot alzireny Adrián Campos, un dels impulsors del circuit i de l'escola de pilots, que va morir el 27 de gener als 60 anys d'edat.

En el tribut es preveu que el seu fill i també pilot Adrián Campos pilote un dels primers monoplaces de la Fórmula E. Posteriorment, Adrián i els seus germans Lucas i Alejandro presidiran un minut de silenci durant la instal·lació de la graella d'eixida de la carrera del DHL València E-Prix. El circuit i la Fórmula E entregaran una placa als successors d'Adrián Campos en memòria, tribut i agraïment pel suport prestat per part del pilot valencià.

500 oliveres

El patrocinador principal de l'esdeveniment, DHL, juntament amb el circuit Ricardo Tormo, han adquirit mig miler d'oliveres perquè siguen plantades a Xest. La campanya, dins del programa Llegat del campionat, ja ha començat als voltants de la recta de meta i continuarà durant el mes vinent.

La plantació d'oliveres ha començat en els voltants de la recta de meta
La plantació d'oliveres ha començat en els voltants de la recta de meta / Circuit Ricardo Tormo

També et pot interessar

stats