El valencià César Curiel es proclama campió del preeuropeu amb els Redsticks

L'exjugador alacantí Juan Escarré ha format part de l'equip tècnic que ha aconseguit l'èxit a Ourense

César Curiel posa amb el títol del preeuropeu
César Curiel posa amb el títol del preeuropeu / Federació d'hoquei de la Comunitat Valenciana

La selecció absoluta masculina d'hoquei herba, amb el valencià César Curiel entre els seus jugadors, s'ha proclamat campiona del preeuropeu disputat a Ourense després d'imposar-se en tots els partits de la competició.

Si en la jornada inaugural derrotava la República Txeca i dijous passat Polònia, aquest dissabte feia el mateix, de manera contundent, contra Portugal (7-0). Un triomf en aquesta competició, que fa que els RedSticks es classifiquen per al pròxim Campionat d'Europa en 2023, el qual donarà al seu guanyador plaça directa en els pròxims Jocs Olímpics de París 2024.

El jugador valencià César Curiel va aconseguir així el seu primer títol oficial amb la selecció espanyola absoluta d'hoquei herba masculina. Prèviament, va guanyar amb els Redsticks el IV Nacions, preparatori per a aquest torneig.

Curiel, exjugador del Xaloc i ara al Sanse Complutense, continua sumant internacionalitats amb els Redsticks, en un any en què ja ha participat en la FIH Pro League.

Per part seua, el valencià Juan Escarré, un dels símbols espanyols en la història de l'hoquei espanyol, també ha format part d'aquest nou èxit amb la selecció espanyola, en aquesta oportunitat, com a entrenador i integrant de l'staff.

També et pot interessar

stats