"València contra el càncer" celebrarà la sisena edició

Milers de participants correran en la cursa de 5,6 quilòmetres, una marxa i una patinada popular

Presentació "València contra el Càncer"
Presentació de "València contra el càncer"

La capital del Túria tornarà a acollir la jornada "València contra el càncer". Un dia en què l'esport s'uneix per a donar suport a les víctimes d'aquesta malaltia amb una cursa de 5,6 quilòmetres, una marxa i una patinada popular que transcorreran pels carrers de la ciutat.

Aquest dilluns les institucions i organitzadors han presentat un esdeveniment on esperen milers de participants. La cita tindrà lloc el pròxim diumenge 31 d'octubre al passeig de l'Albereda on també es farà una master class de zumba quan finalitzen les diferents proves.

El preu per a participar en les curses i marxes serà de 5 €, que es destinaran a la seu valenciana de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) per a desenvolupar projectes d'investigació oncològica.

Enguany, l'organització també tindrà la possibilitat de realitzar qualsevol de les proves de manera virtual. Així, les persones que s'hi acullen podran fer les proves des de les 06:00 hores del divendres 29 d'octubre, fins a les 31 hores del diumenge 31 d'octubre.

També et pot interessar

stats