El valencià Arnau Andrés, campió amb Espanya de l'Europeu de Rugbi 7

La selecció femenina de Seven suma una nova medalla, en aquest cas de bronze, també a Moscou

Un jugador de la selecció espanyola rep un bloqueig per part d'un jugador rival
Un jugador de la selecció espanyola rep un bloqueig d'un jugador rival / Federació Espanyola de Rugbi

La selecció espanyola de rugbi Seven s'ha proclamat, per primera vegada, campiona d'Europa després de guanyar aquest diumenge a Lituània (47-5) en l'últim partit de la fase final disputada a Moscou.

L'únic representant de la federació valenciana és Arnau Andrés, nascut a Aldaia, i que no ha pogut celebrar millor el seu vint aniversari, que va ser el passat divendres. Andrés ja va aconseguir la medalla de plata en l'Europeu de 2019, a Polònia.

Enguany, la selecció espanyola ha estat intractable durant tot el campionat europeu. Va conquistar la primera sèrie a Lisboa amb ple de victòries i a Moscou, amb una sola derrota davant Portugal en fase de grups, ha certificat el seu primer títol continental.

En la fase final disputada aquest diumenge, Espanya ha arrancat amb una contundent victòria davant Itàlia en els quarts de final per 36-7. En semifinals, ha fet el mateix amb Alemanya, als quals ha vençut per 0-19, mentre que en la final, el conjunt dirigit per Pablo Feijoo ha imposat la seua autoritat sobre Lituània, que tan sols ha pogut rubricar un assaig enfront dels 8 d'Espanya.

Les Lleones, bronze

La selecció femenina de Seven suma una nova medalla, en aquest cas de bronze, després d'acabar en quarta posició la sèrie disputada aquest divendres i dissabte a Moscou. L'equip dirigit per Pedro de Matías ha acabat quart en la capital russa, la qual cosa sumat al subcampionat en la Sèrie de Lisboa atorga la tercera plaça en la general, un èxit especialment valuós perquè hi ha moltes jugadores molt joves en l'equip.

També et pot interessar

stats