El valencià Alejandro Martínez, plata en l'Europeu de ciclisme en pista

Tania Calvo, Eukene Larrarte, Isabel Ferreres i Laura Rodríguez han tornat a millorar el rècord d'Espanya de persecució per equips: 4 minuts 26 segons 621 mil·lèsimes

doc 63e587ba5a7504.62978033 imagennoticia
Martínez (esquerra) només ha sigut superat per Hoogland (centre). L'alemany Maximiliam Dornbach (dreta) ha completat el pòdiumi / Reial Federació Espanyola de Ciclisme

Alejandro Martínez, de Sant Vicent del Raspeig, es va penjar aquest dijous la medalla de plata en la final del quilòmetre-contrarellotge dels Europeus de ciclisme en pista que es disputen al municipi suïs de Grenchen.

Martínez, que va signar un temps de 59 segons 687 mil·lèsimes, tan sols va ser superat pel gran favorit, el neerlandés Jeffrey Hoogland, que va sumar el seu quart títol de campió d'Europa amb un crono de 58 segons 203 mil·lèsimes.

Amb la medalla d'Alejandro Martínez, l'equip espanyol comptabilitza un total de tres metalls en els Europeus de Grenchen, després de la plata aconseguida per Eukene Larrarte en escratx i la plata d'Albert Torres en la prova de puntuació.