Les universitats i la Fundació Trinidad Alfonso renoven el conveni de col·laboració

L'objectiu és promocionar l'esport universitari a través de la iniciativa Uniesport.

La signatura del conveni ha sigut a la seu de la Fundació, a València
La signatura del conveni ha sigut a la seu de la Fundació, a València / Fundació Trinidad Alfonso

Promocionar l'esport universitari a través de la iniciativa Uniesport. És l'objectiu del conveni firmat per quart any consecutiu entre les set universitats de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso. Una de les novetats enguany és impulsar la participació d'esportistes i equips universitaris en campionats internacionals. També tornar a acollir, com l'any passat, els campionats nacionals universitaris en diverses disciplines. A més, la Fundació es compromet a sufragar els costos dels equipaments per als esportistes universitaris amb la marca Comunitat de l'Esport impresa.

D'altra banda, es tornaran a convocar els Premis Fundació Trinidad Alfonso per a esportistes universitaris. Uns guardons que premien els esportistes amb els millors expedients acadèmics. Enguany s'ha incrementat l'aportació econòmica a 1.000 euros per a cadascun dels 14 guardonats.

Per la seua banda, les universitats s'han compromés, com en edicions anteriors, a sumar-se a la celebració del Dia de l’Esport, que tindrà lloc el 6 d'abril i a aportar voluntariat estudiantil als actes en els quals col·labore la Fundació a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats