La Universitat Politècnica, escuderia en el campionat de motos

L'equip MotoR-UPV, conformat per estudiants de l'UPV i joves promeses, competeix en el campionat d'Espanya de velocitat Cetelem

L'última carrera, el 20 i 21 d'octubre a Jerez de la Frontera

L'equip MotoR-UPV, conformat per estudiants de la Universitat Politècnica de València i joves promeses, competeix en el campionat d'Espanya de velocitat Cetelem, amb 3 motos Yamaha R3. Són màquines modificades per l'equip de vora 95 persones (des d'enginyers fins a estudiants del món de l'electrònica i l'aerodinàmica) adapten per a arribar als quasi 200 km/h en la categoria SuperSport 300.

Les màquines les duen promeses de l'esport com Antonio Molina (estudiant d'enginyeria forestal), Álvaro Díaz (jove de 15 anys d'Olocau que dilluns comença quart d'ESO), Marcos Lahoz o Adrián Carrasco. Es tracta d'un equip que va nàixer fa quatre anys i que la passada temporada va participar per primera ocasió al campionat d'Espanya, en què va  acabar en primera posició en la categoria SSP300.

Ara han finalitzat les cronos per a la carrera (puntuable per al campionat nacional de velocitat) que es fa este cap de setmana al circuit Ricardo Tormo (dissabte a les 17:35 h i diumenge a les 12:45 h). L'última carrera, el 20 i 21 d'octubre a Jerez de la Frontera.

També et pot interessar

stats