Una marea rosa a favor de la lluita contra el càncer

Més de 10.000 persones participen en la III Acció Solidària València contra el Càncer

VÍDEO | Una marea rosa a favor de la lluita contra el càncer

La marea rosa ha envaït els carrers de València. Més de 10.000 persones han participat en les diferents proves per a donar suport als malats amb el seu esforç i contribuir a la investigació oncològica amb la seua aportació econòmica. 

L'objectiu de l'Associació Espanyola contra el Càncer de València era superar la xifra de 50.000 euros de recaptació i s'ha aconseguit. Perquè la societat ha decidit unir-se a esta iniciativa i convertir-la en una festa de l'esperança. 

Més de 10.000 participants

La resposta ha sigut extraordinària: homes i dones, grans i menuts, tots de la mà, ha decidit córrer, caminar, patinar o pedalejar en favor d'esta causa. Cinc quilòmetres de recorregut han hagut de cobrir els més de 3.000 inscrits en la carrera competitiva i la resta ha participat al seu ritme en les modalitats de marxa a peu, marxa nòrdica o la patinada popular. També han aportat el seu granet d'arena els nombrosos valents que han pedalejat durant una hora en la classe magistral de ciclisme de sala a l’aire lliure. 

Il·lusió, complicitat o cooperació. Són molts els motius que impulsen la gent a donar suport a aquest esdeveniment. I en l'horitzó, el motiu més important i vertebrador de tots, la lluita contra el càncer.

També et pot interessar

stats