Una inoportuna lesió deixa Alcaraz sense final a París

Novak Djokovic és el primer finalista de Roland Garros després de véncer el murcià en quatre sets (3-6, 7-5, 1-6 i 1-6)

Alcaraz es toca la cama després d'un mal gest
Alcaraz es toca la cama després d'un mal gest / Mohammed Badra (efe)

La primera final a Roland Garros haurà d'esperar. Carlos Alcaraz ha perdut contra Novak Djokovic en les semifinals del torneig de París, en un partit marcat per la lesió del murcià en l'inici del tercer set. El serbi s'ha acabat imposant en quatre sets (3-6, 7-5, 1-6 i 1-6) i diumenge tractarà de convertir-se en el tenista masculí amb més títols de Grand Slam.

Fins al moment de la lesió, s'ha vist un gran partit de tenis, amb punts espectaculars i molt disputats. De fet, els dos primers sets han durat més d'una hora cadascú. El primer se l'ha endut Djokovic per 3-6, en aprofitar l'únic trencament de servei que hi ha hagut.

A Alcaraz, el break se li ha resistit fins al huité joc del segon set, però després no ha pogut mantindre el seu servei per a empatar el partit. En el desé joc, ha disposat de tres pilotes de set, però les ha desaprofitades totes i el serbi ha aconseguit empatar a cinc. Fins i tot ha disposat d'una pilota de trencament en el següent joc, però el deixeble de Juan Carlos Ferrero s'ha refet i ha tancat el set amb un nou break.

Amb un a un, començava un partit nou al millor de tres sets que prometia ser molt disputat i molt llarg. I el ben cert és que ha durat ben poc. En el tercer joc, una inoportuna lesió en la cama dreta ha acabat amb el somni d'Alcaraz i amb el partit. Tot i els gestos manifestos de dolor, el murcià ha continuat jugant, però molt minvat. I Djokovic s'ha endut el tercer set per 1-6. El deixeble de Ferrero se n'ha anat al vestidor abans de l'inici del quart set, en busca d'un miracle que no ha arribat. El quart set ha sigut un passeig per al serbi, però Alcaraz ha dit adeu a París sobre la terra batuda de la Philippe Chatrier.

També et pot interessar

stats